Kurban Kampanyası Kurbanlarınızı İslami Usullere Uygun Kesiyoruz

Hizmet Vakfı Kurban Kampanyansı

Kurbanlarınızı İslami usullere uygun şartlarla ve her bir kurbanın kesimine tek tek nezaret ederek kesiyoruz:

Kurban kampanyamız üye kabulüne 14 Eylül 2014  cumartesi günü başlayacaktır. Bu tarihe kadar kurban hisse bedelleri tesbit çalışmasını tamamlayacağız inşaallah. Şöyle ki;

Kurbanları Ardahan yöresinden ve doğal beslenmiş, kurban olma niteliklerine sahip; iki yaşını aşmış, Kapak atmış (dişleri değişmiş), kör olmayan, besili ve gösterişli, genellikle yerli ırk ve boğa, kulak küpeleri mevcut olanları tercih ederek Veteriner Hekim kontrolünde alıyoruz.

İstanbul’a nakli tamamlandıktan sonra her büyükbaş kurbanın ayrı ayrı ağırlığını tespit ederek, hisselerin fiyatlarını belirliyoruz. Yani sizler kurban siparişinizi verdiğinizde sizce meçhul bir kurbanı değil muhtelif fiyatlarda, bir hisse bedeli belli olan kurbanınızı seçiyorsunuz. Nerede, nasıl ve hangi şartlarda kesileceğini bilmediğiniz bir kurbanı değil, isterseniz almadan önce ve sonra her zaman görebileceğiniz bir kurbanı size sunuyoruz.

Vakfımız elemanları İstanbul’da Tuzla Özlem et kombinasında ve Türkiye’de muhtelif şehir ve beldelerde Kurban bayramının birinci günü Bayram namazını müteakib sizden aldığı vekâletlerle kesimhanede her bir kurbanın kesimine tek tek nezaret ederek İslami usullere uygun şartlarla kesim yapılmasını sağlamak suretiyle vacib olan bu ibadeti yerine getirmektedirler.

Vakfımız kurban etlerini ihtiyaç sahibi talebelere, fakir ailelere ve Suriyeli muhacir kardeşlerimize ulaştırmak suretiyle Kurban bayramının gereği olan yardımlaşmayı sağlamaktadır.

6 Eylül 2014 cumartesi günü kurbanlarımızın hisse bedellerinin belirlenip satışa çıkacağı tarihtir.

Nasıl Hisse alırım?

A) Aşağıdaki formu eksiksiz doldurunuz.

B) Telefonla bilgi alabilirsiniz 0(212) 514 44 44

C) Yetkili  M. Fatih Bıtrak 0532 242 66 67

Önemli Not: Kurban kesim hizmetimizde yalnızca İstanbul içine hizmet verebiliyoruz.
Kurban Kampanyası Ön Talep Formu (Aşağıdaki formu eksiksiz doldurunuz.)

Etiketler: , , , , , , ,
Tarih: 25 Ağustos 2014