Hizmet Vakfı’ndan Siyonist İsrail’i Tel’în ve Gazze’deki Mazlumlara Destek Çağrısı

Mübarek toprakları işgal ederek oluşturulan terör devleti, kurulduğu günden beri kirlettikleri Filistin topraklarında insanlıktan uzak, her çeşit fesat ve zulmü toprak sahiplerine reva görmüşlerdir.

İnsanlık düşmanı Siyonist İsrail ve insanlıktan nasibi bulunmayan bir kısım batılı devlet başkanlarının da destekleri ile şimdi zulme karşı çıkan müslümanlar üzerine, toplu katliama başlamışlar, meşru olmayan her türlü vahşi metotla Gazze’de binlerce bina, okul, cami ve hastaneyi bombalayarak yaşlı, kadın, çocuk demeden masumları hunharca katletmişlerdir.

Yüz yıldır tüm dünyanın gözü önünde işlenen bu mezalimi, vicdan sahibi her insanın yapması gerektiği gibi tel’in ediyor, zulmün son bulması için bütün insanlığı bu vahşete karşı çıkmaya davet ediyoruz.

Hizmet Vakfı olarak, bu dehşetli musibetlerin umum Müslümanların intibahına vesile olmasını, İttihad-ı İslâm’ı netice vermesi temennisiyle, Üstadımız Bedîüzzaman Hazretlerinin birinci talebesi Hulusi Yahyagil Ağabeyimizin bu günlerde çok ihtiyaç hissedilen bir duasını paylaşıyoruz:

“Yâ Rab!… İsrail adı altında mukaddes İslâm yurduna yerleştirilen ve Mescid-i Aksa gibi Müslümanların mukaddes yerini işgal eden kavme mukavemet edemeyecek derecede Kur’an ahkâmına yabancı kalıp, dinsizlik rejiminin merhametine sığınacak dereceye düşen Müslüman devlet ve milletlerin kalblerini, iman ve Kur’an nuruyla tahkim ve düştükleri bugünkü zelil halden tahlis eyle.” Âmîn.

HİZMET VAKFI

Etiketler: , , ,