Hizmet Vakfı’nın Mescid-i Aksa ve Kudüs Açıklaması

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!

İlk kıblemiz Mescid-i Aksa ve Peygamber şehri Kudüs, işgalci siyonistlerin tasallutu altında inliyor. Zalim siyonistler tarafından şehit edilen, çoğunluğunu kadın ve çocukların teşkil ettiği yüzlerce masum kardeşimize Allah’tan rahmet ve yaralanan kardeşlerimize şifalar diliyoruz. Siyonistleri, yapmış oldukları bu zulümlerden dolayı tel’in ediyoruz. “Artık onları pek acıklı bir azap ile müjdele. (84:24)” âyetinin gereği olarak “Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!” diye haykırıyoruz.

Dünyadaki Müslüman nüfus 1 milyon 600 milyonu geçmesine rağmen, çok küçük bir azınlık olan bu lanetlenmiş siyonistler, hepimizin gözü önünde kardeşlerimizi katletmektedir. “İttihad-ı İslâm” sağlanmadan, Allah’ın ipine hep beraber sımsıkı sarılmadan mazlum kardeşlerimiz zulümden, İslâm âlemi zilletten kurtulamayacaktır. Üstadımız Bedîüzzaman Hazretleri bu hakikata “Bu zamanın en büyük farz vazifesi ittihad-ı İslâm’dır.” cümlesiyle dikkat çekmektedir.

Mü’minler arasındaki ittihada ve kardeşliğe zarar veren tarafgirlik ve adavetin, düşmanları davet etmek manasına geldiğini ve sefalet-i dünyeviyeden ve şekavet-i uhreviyeden kurtulmanın ancak uhuvvet-i İslâmiye ve ittihad-ı İslâm’la olabileceğini, Uhuvvet Risalesinde şöyle ifade etmiştir:

“İşte ey ehl-i iman! İhtiraslarınızdan ve husumetkârane tarafgirliklerinizden kuvvetiniz hiçe iner, az bir kuvvetle ezilebilirsiniz. Hayat-ı içtimaiyenizle alâkanız varsa,

اَلْمُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِ كَالْبُنْيَانِ الْمَرْصُوصِ يَشُدُّ بَعْضُهُ بَعْضًا

düstur-u âliyeyi düstur-u hayat yapınız, sefalet-i dünyeviyeden ve şekavet-i uhreviyeden kurtulunuz!..
Hizmet Vakfı olarak, bu dehşetli musibetlerin umum Müslümanların intibahına vesile olmasını, İttihad-ı İslâm’ı netice vermesi temennisiyle, Üstadımız Bedîüzzaman Hazretlerinin birinci talebesi Hulusi Yahyagil Ağabeyimizin bu günlerde çok ihtiyaç hissedilen bir duasını çokça tekrar ediyoruz:

“Yâ Rab!… İsrail adı altında mukaddes İslâm yurduna yerleştirilen ve Mescid-i Aksa gibi Müslümanların mukaddes yerini işgal eden kavme mukavemet edemeyecek derecede Kur’an ahkâmına yabancı kalıp, dinsizlik rejiminin merhametine sığınacak dereceye düşen Müslüman devlet ve milletlerin kalblerini, iman ve Kur’an nuruyla tahkim ve düştükleri bugünkü zelil halden tahlis eyle.” Âmîn.

HİZMET VAKFI

Etiketler: , ,